• Telefon: +40 72 001 5346
  • Email: contact@aptrac.ro

Poziţionare ţevi cu dispozitive auxiliare

 

Poziţionare ţevi cu dispozitive auxiliare

Beneficiem de o gamă completă şi complexă de dispozitive şi accesorii auxiliare pentru sudarea ţevilor, care acoperă diametre de ţeavă începând cu 10 mm şi depăşind 1500 mm.
Compania daneză Weld - Tech Aps, producătoarea acestor dispozitive, este renumită la nivel mondial pentru produsele eficiente şi flexibile care, în ultimii 19 ani, au cunoscut o continuă dezvoltare, îmbunătăţire şi perfecţionare.

Dispozitive şi accesorii de poziţionare a ţevilor

WT Clamp

Gama de dispozitive tip potcoavă din alumiu acoperă diametre de la 27 la 355 mm. Grosimea maximă recomandata a ţevii este de 15mm

WT Steel Clamp

Gama de dispozitive tip potcoavă din oţel acoperă diametre de la 26 la 355 mm. Sistemul de prindere împiedică zgâierea sau coroziunea ţevii ce urmează a fi sudată..

Dispozitiv dublu DMC

Gama de dispozitive duble ce acoperă diametrele de la 10 la 330 mm. Datorită sistemului de prindere pot fi poziţionate ţevi de diametre diferite.

Dispozitiv flansa - teava / flansa - cot

Gama de dispozitive pentru montarea şi sudarea flanşelor pe ţeavă sau flanşelor pe cot. Acoperă diametre de ţeava de la 56 la 520 mm.

Nivelă Flanşă

Nivela din aluminiu pentru poziţionarea flanşelor la două găuri, cu diametre pornind de la 16 mm.

Dispozitiv trasare unghiuri

Dispozitivul tip nivelă pentru trasare unghiuri ţevi. Poate fi utilizat pentru toate ţevile cu diametre începand de la 15 mm.

Dispozitiv marcare segmenţi coturi

Gama de dispozitive pliabile pentru marcare segmenţi coturi ce acoperă diametre între 33 si 508 mm.

Stand ţevi

Gama de standuri fixe sau pliabile pentru ţevi, cu posibilitatea de a adăuga accesorii sub formă de role sau bile.

Dispozitive cu lanţ de pozitionare a ţevilor cap la cap

Dispozitiv Lanţ S200

Gama de dispozitive de fixare tip lanţ care pot alinia ţevi cu o grosime a peretelui de până la 12,7 mm. Acestea pot fi modificate prin schimbarea numărului de zale sau bare.

Dispozitiv Lanţ S300

Gama de dispozitive puternice de fixare tip lanţ care pot alinia ţevi cu o grosime a peretelui de până la 20 mm.

Dispozitiv Lanţ D200

Gama de dispozitive de fixare tip lanţ dublu care pot alinia ţevi cu o grosime a peretelui de până la 12,7 mm. Acestea pot fi modificate prin schimbarea numărului de zale sau bare

Dispozitiv Lanţ D300

Gama de dispozitive puternice de fixare tip lanţ dublu care pot alinia ţevi cu o grosime a peretelui de până la 20 mm.

2500S

Gama de dispozitive de fixare tip lanţ pentru ţevi cu o grosime a peretelui de până la 12 mm şi cu o forţă de fixare de 2500 kg. Acestea pot fi ajustate prin îndepartare sau adăugare de bare.

2500D

Gama de dispozitive de fixare tip lanţ dublu pentru ţevi cu o grosime a peretelui de până la 12 mm şi cu o fortă de fixare de 2500 kg. Acestea pot fi ajustate prin îndepartarea sau adăugarea de bare.

HD Clamp

Gama de dispozitive de fixare ţevi tip lanţ cu sistem hidraulic. HD Clamp poate susţine şi alinia ţevi cu o grosime a peretelui de până la 25 mm şi cu diametre cuprinse între 168 mm si 1524 mm.

HP CLamp

Gama de dispozitive de fixare ţevi tip lanţ cu sistem hidraulic. HP Clamp poate susţine şi alinia ţevi cu o grosime a peretelui de până la 25 mm şi cu diametre cuprinse între 168 mm si 1524 mm.
Conditii si modalitati de plata; conditii de livrare

1.Plata se va face in lei la cursul BNR din ziua facturarii - OP inainte de livrare sau Ramburs curier.
2.La comenzi mai mari de 500 lei plata curieratului se suporta de vanzator