• Telefon: +40 72 001 5346
  • Email: contact@aptrac.ro

Macarale pod

Macarale pod standard

Macarale pod mono-grinda

Macaralele pod monogrinda OMIS au capacitati de ridicare de pana la 10t si deschideri de pana la 25m. Macarale sunt echipate cu dispozitive de ridicare low-headroom (inaltime libera redusa) oferind o inaltime maxima de ridicare de 13 m și o viteza de ridicare variind de la 4 m / min la 8 m / min.

Toate miscarile sunt controlate in tehnologie invertor. OMIS a fost prima companie de macarale din italia care a facut cunoscuta pe scara larga tehnologia invertor pentru precizia miscarilor si costurile reduse de mentenanta ale componentelor electrice si mecanice.

Macaralele pod bi-grinda

Macaralele pod bi-grinda OMIS au capacitati de ridicare de pana la 60t si au deschideri de pana la 32m. Pentru capacități de până la 10 tone, macarale pot fi prevazute fie cu dispozitive de ridicare pentru sarcini standard fie cu tambur deschis, acestea din urmă fiind disponibile pentru SWL de până la 150 de tone.

Toate miscarile sunt controlate in tehnologie invertor. OMIS a fost prima companie de macarale din italia care a facut cunoscuta pe scara larga tehnologia invertor pentru precizia miscarilor si costurile reduse de mentenanta ale componentelor electrice si mecanice.

Grinzile pot fi livrate in tronsoane demontabile,astfel încât acestea pot fi expediate în containere deschise de 40 ft. (12,192m). Nu sunt necesare nici un fel de lucrari de sudura la montaj.

Macarale pod speciale

Macarale pod de mare capacitate

OMIS a proiectat și fabricat macarale de mare capacitate de-a lungul istoriei sale și are la activ acum sute de instalari de macarale de peste 70 de tone în diverse industrii, cum ar fi otelarii, productia de generatoare , centrale electrice, forje și altele.

Conceptele de simplitate și modularitate care caracterizează producția standard, sunt de asemenea folosite în proiectarea și fabricarea acestui tip de macarale de mare capacitate, în scopul de a garanta livrarea rapida, fiabilitatea produselor și întreținere ușoară.

Toate macarale OMIS de mare capacitate sunt dotate cu dispozitive de ridicare tambur deschis. Aceste dispozitive de ridicare sunt proiectate în mod generos, toate dotate cu limitatoare traductor tensiometric de sarcina, iar troliile sunt prelucrate pe masini CNC pentru a asigura precizia privind alinierea tuturor mecanismelor.

Macarale de mare capacitate pot fi de asemenea livrate in tronsoane demontabile,astfel încât acestea pot fi expediate în containere deschise de 40 ft. (12,192m). Nu sunt necesare nici un fel de lucrari de sudura la montaj.

 

Macarale pod heavy-duty

 

 

Macarale pod automatizate

 

 

Macarale capra

 
Conditii si modalitati de plata; conditii de livrare

1.Plata se va face in lei la cursul BNR din ziua facturarii - OP inainte de livrare sau Ramburs curier.
2.La comenzi mai mari de 500 lei plata curieratului se suporta de vanzator