• Telefon: +40 72 001 5346
  • Email: contact@aptrac.ro

Grupuri generatoare

Grupuri electrogene CGM - Italia

Seria 1

Grupuri generatoare cu motoare temice pe benzina 3000 r.p.m - racite cu aer

Aceste grupuri electrogene sunt potrivitein special pt. case mici, echipari mobile, rulote, campinguri, etc.

Acestea sunt usoare, silentioase si usor de folosit, furnizand curent altenativ trifazat de 380V sau monafazat de 220V la 50Hz. Grupurile sunt echipate cu motoare pe benzina in 4 timpi de 3000 rpm Honda si Briggs & Stratton cu demaror manual cu sfoara, sau electric cu cheie si baterie. Tabloul de comanda are prize CEE pana la 5,5 Kva, si completat cu siguranta automata si voltmetru peste aceasta putere.

Variantele produsului

Seria 2

Grupuri generatoare cu motoare Diesel de 3000 r.p.m - racite cu aer/apa

Aceste grupuri electrogene sunt potrivitein special pt. case mici, campinguri, refugii montane, asezari de mici constructii, restaurante, ferme, mici intreprinderi,etc.

Grupurile electrogene de 3000 rpm, sunt in special pt. utilizare stand-by, nu continua.

Aceste grupuri electrogene sunt echipate cu motoare Diesel “Lombardini” si “Yanmar”, cu demaror electric (cu cheie si baterie) sau manual (cu sfoara). Pe structura sunt montate alternatoare de 380V 3-faze+N sau monofazat de 220V la 50Hz.

Pe aceste grupuri electrogene sunt montate tablouri de comanda cu siguanta automata si voltmetru (mai putin la cele de 4 si 5 Kva), 2 prize CEE , cheie de pornire si leduri de avarie.

Seria 4

Grupuri generatoare cu motoare Diesel de 1500 r.p.m - racite cu apa

Aceste grupuri electrogene sunt echipate cu motoare Diesel “Yanmar, Lombardini, Perkins, Iveco, Volvo, Deutz, John Deere”,demaror electric cu baterie, ambreiaj cu discuri, fixate pe structura cu amortizoare de vibratii si rezervor de combustibil.

Tabloul de comanda este dotat cu: siguranta automata, voltmetru,, 1 sau 3 ampermetre(in functie de puterea generatorului), contor de timp, frecventmetru, cheie de contact, leduri indicatoare pentru presiune joasa a uleiului, supraincalzirea apei, incarcare baterie, nivel scazut al combustibilului cu oprire automata in situatii critice, prize sau cutie de conexiuni terminal.

Dotari optionale: trailer manual, treiller auto, protectie sonica si acvatica, tablou automat de comutare, alte tipuri de motoare si fitinguri special.

Motorizare Lombardini

Motorizare pe gaz

Grupuri autogene cu motorizare pe gaz natural sau LPG de 1500 r.p.m - racite cu apa

Aceasta serie de generatoare este prevazuta cu motoare pe gaz natural sau lichefiat LPG. Acestea au fost create in urma cererilor tot mai mari in cursa pt. reducerea costurilor.

Alegerea acestui tip de generator inseamna sa ai un generator al carui niveluri de consum sunt considerabil mai scazute, decat unul normal cu motorizarte Diesel si deasemenea emanari daunatoare scazute in atmosfera. Alt avantaj este nivelul redus al zgomotului si faptul ca nu exista un rezervor de combustibil si ca generatorul poate fi conectat direct la retea principala publica de gaz.

Ușurința in utilizare și fiabilitatea mare vin sa completeze avantajele acestui tip de generatoare. Optional, este posibil ca generatorul da fie echipat cu: tablou automat, treilere de transport manual si/sau auto, insonorizare si fitinguri speciale.
Conditii si modalitati de plata; conditii de livrare

1.Plata se va face in lei la cursul BNR din ziua facturarii - OP inainte de livrare sau Ramburs curier.
2.La comenzi mai mari de 500 lei plata curieratului se suporta de vanzator