• Telefon: +40 72 001 5346
  • Email: contact@aptrac.ro

Scule si dispozitrive hidraulice

Scule si dispozitive hidraulice - Hi-Force Ltd. UK

 

Gama de produse Hi-Force cuprinde mai mult de 1400 de tipuri dintr-o mare varietate de scule. Pentru specificaţii detaliate şi informaţii despre alte produse şi servicii disponibile de la Hi-Force, vă rugăm sa ne contactati. Hi-Force orientat complet către calitate şi siguranţă şi toate produsele Hi-Force sunt proiectate şi fabricate conform cerinţelor de asigurare a calităţii din ISO9001:2000, lucru atestat prin certificatul Hi-Force cu numărul Hi-Force A21 438. Toate produsele Hi-Force sunt marcate cu un număr unic de identificare şi livrate cu un certificat de testare identificabil conform standardelor naţionale şi internaţionale.

Produsele Hi-Force beneficiază de o garanţie pe viaţă în ceea ce priveşte defectele de material şi/sau

fabricaţie.

 

Cilindrii hidraulici


Hi-Force oferă o gamă de cilindrii multi-scop; cilindrii plati, extraplati si cu inaltime mica; cilindrii cu piston tubular; cilindrii de mare tonaj; cilindrii anticadere (cu piulita de blocare integrat) și cilindrii ușori din aluminiu.

Capacități de până la 520 de tone
Cursa pistonului de pana la 457mm

Pompe manuale din aluminiu

Capete hidraulice pentru sertizarea cablurilor

Departatoare de flanse

Departatoarele de flanse hidraulice și mecanice oferă soluția ideală pentru desprinderea în condiții de siguranță a flanșelor de țeavă fără riscul de scântei în industria de petrol și gaze.

 

 

Dispozitiv hydraulic pentru indoit tevi

Dispozitivul hydraulic pentru indoit este conceput pentru a îndoi țevi conducte de gaze cu dimensiuni

de la 1/2 "la 3"

 

 

 

Chei manuale dinamometrice HTW

Gama HTW de chei manuale dinamometrice de tip clichet sau break-back au capacități de cuplu 8-2000 Nm (5-1500 lbf.ft.)

Cheie cap hidraulic - antrenare cu cap pătrat TWS-N

 

Cheie cap hidraulic - antrenare cu inel hexagonal TWH-N

Aveti la dispozitie 5 modele cu capacitati de cuplul de ieșire de la 2625 la 48181 Nm (1906 la 34985 lbf.ft.)

Pretensionatoare de suruburi STS

 

Pretensionatoarele STS de la Hi-Force sunt disponibile atat in unitati de masura din sistemul imperial (UK) cat si in sistemul metric si sunt potrivite atat pentru aplicatii singulare cat si pentru aplicatii multi-tensionare.

 

 

 

 

Pretensionatoare de suruburi sub-marine STU

 

Pretensionatoare de suruburi sub-marine cu tragator rapid de strangere / eliberare pentru operare usoara in medii sub-marine dure.

 

Pompe manuale si pneumatice pentru testări hidrostatice

Pompele manuale si pneumatice pentru testări hidrostatice sunt potrivite pentru a fi utilizate cu o varietate de fluide și au opțiunea de integrare cu un înregistrator grafic.

Trusa SJS10-TK

SJS10-TK oferă soluția ideală pentru înlocuirea garniturii prin departarea flanselor. Acest kit complet cuprinde două departatoare SJS10, o pompă ușoara din aluminiu acționată manual, distribuitor reglabil, două calibre de presiune, calibre placuta și furtunuri

Trusa HBR-1

HBR 1, produsul inovator de la Hi-Force, este o opțiune economică pentru inlocuirea ciocanului și a metodelor traditionale prin incalzire de inlocuirea a bucselor; activitati desfasurate de către producătorii de vehicule comerciale , in centre de service și ateliere din uzine de vehicule grele

 

Trusa HPR

Trusa HPR pt.inlucuirea bolturilor si a bucselor este potrivita pentru o gama larga de aplicatii si ideala in ateliere de reparatii.

 

 

 

 

Cricuri hidraulice ToughLift

 

Sistemul de ridicare cu cricul Hi-Force ToughLift oferă utilizatorilor cea mai simplă și mai sigură metodă de ridicare a vagonetilor de materiale în industria minieră și construcții și a locomotivelor din industria feroviară.

Sunt disponibile la capacitati de ridicare de 50, 100, 150 sau 200 de tone.

 

 

 

 

Desfacatoare de taloane GTB și PTB

Desfacatoare de taloane GTB și PTB pot desface taloanele de anvelope de pe camioane mici și mari,in cateva secunde fara a deteriora janta
Conditii si modalitati de plata; conditii de livrare

1.Plata se va face in lei la cursul BNR din ziua facturarii - OP inainte de livrare sau Ramburs curier.
2.La comenzi mai mari de 500 lei plata curieratului se suporta de vanzator